vasárnap, október 12, 2008

szezonális ajánlatok!

van akinek fenn akad a szeme a szezonális ajánlatokon: Most friss pornó Tirolban (jobb oldalt, a legfölső négyzet legalján) hétfőn... nap mint nap olvasva és töprengve, hogy mennyire perverz lett a világunk és vele együtt a startlap is, hogy pornó oldalakat hírdetnek szezonálisan...???
péntekre persze, minden kiderül, és az "n"-ből, valahogy "h" lesz... akkor máris rá mer kattintani a hírdetésre, és bogarászni a havas ajánlatok közt. 4 napi tévely után, arra gondol, hogy ezt már nem lehet fokozni...
újságolja is barátnőjének, hogy mekkora marha, hogy elnézte ilyen sok napon keresztül a betűket minden nap... persze a barátnője, mit sem sejtve, felnevet a hír hallatán, de mégis csöndben marad, mert azon tűnődik, hogy ismerősnek hallatszik a szó: porhó. de vajon mit is jelent? hallotta már, de nem gyakran, és szezonális? akkor biztos kései és csak mostanra érte be! ez az! valami gabona fajta, és most aratták, nyilván valóan!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Oh èn meg most làttam egy hirportàlon egy ukràn hirt,miszerint magomlès okozott balesetsorozatot.Na nem azt olvastam,amire szàmitottam,mert teherautò rakomànya,jò sok gabona szòròdott az ùttestre,amitol csùszòssà vàlt az ùt,ès amiatt csattantak ossze a jàrmuvek.

ronyiszka írta...

:D

see, valóban van összefüggés gabona és szex között!

ezt támassza alá a közmondás is: "ki mint veti ágyát úgy alussza álmát"